Burse - Fonduri mutuale

Pe perioada stării de urgenţă, Tradeville a deschis de trei ori mai multe conturi la bursă faţă de aceeaşi perioadă din 2019. Dublare a cotei de piaţă. Tradeville are circa 30.000 de conturi pe piaţa românească şi pe pieţele internaţionale cu active medii de aproximativ 10.000 euro/cont

Mihaela Bîciu, CEO Tradeville: Nu a fost deloc simplu, dar tehnologia a reuşit să ne ţină aproape unii de alţii şi să ne permită să lucrăm în continuare eficient în echipă.

Mihaela Bîciu, CEO Tradeville: Nu a fost deloc simplu, dar tehnologia a reuşit să ne ţină aproape unii de alţii şi să ne permită să lucrăm în continuare eficient în echipă.

Autor: Liviu Popescu

17.06.2020, 10:00 2150

Pe perioada stării de urgenţă, adică din 16 martie şi până pe 15 mai 2020, Tradeville a deschis de trei ori mai multe conturi de tranzacţionare faţă de aceeaşi perioadă din 2019 şi şi-a dublat cota de piaţă la aproape 8% întrucât pre­ţurile scăzute ale acţiunilor au atras români la bursă.

„Au fost două luni intense, în care am reuşit să susţinem o creştere a numărului de conturi nou deschise de peste 3 ori mai mare faţă de perioada similară a anului trecut şi să ne dublăm cota de piaţă pe BVB, în condiţiile lucrului de acasă pentru întreagă echipa Tradeville“, a transmis Mihaela Bîciu, CEO Tradeville, pentru Anuarul de Business al României 2020 - Cei mai mari jucători din economie. Acesta va fi publicat de ZF la finele lunii iunie. „Nu a fost deloc simplu, dar tehnologia a reuşit să ne ţină aproape unii de alţii şi să ne permită să lucrăm în continuare eficient în echipă“, spune CEO-ul Tradeville.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO