Petre Bunescu, unul dintre cei mai bogaţi bancheri, are acţiuni BRD de 1 milion de euro. De la începutul anului 2018, portofoliul său a sporit cu 80.000 de euro

12 mar 2018 Autor: Liviu PopescuPetre Bunescu, membru executiv al Consiliului de Administraţie al BRD şi fost vicepreşedinte al Asociaţiei Române a Băncilor, deţine 300.000 de acţiuni BRD, ceea ce la preţurile curente de tranzacţionare echivalează cu un portofoliu de 4,4 mil. lei (aproape 1 mil. euro), potrivit calculelor ZF pe baza raportului anual al Consiliului de Administraţie al BRD publicat pe site-ul băncii. De la începutul anului portofoliul de acţiuni BRD al lui Bunescu a sporit cu aproape 80.000 de euro, dată fiind aprecierea acţiunilor băncii.

Bunescu, 66 de ani, a fost numit în Consiliul de Administraţie al BRD în 1999, se arată în raportul băncii pentru 2017.

Bunescu a fost în perioad 1997-2006 cadru didactic titular la Institutul Bancar Român şi Institutul de Studii Financiar bancare, iar între 2007 şi 2011 a fost cadru didactic asociat la Universitatea Româno-Americană din Bucureşti.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Cuvinte cheie:
brd
, actiuni
, portofoliu
, incepere
, bancheri
, bogati
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide