Burse - Fonduri mutuale

​Petre-Mădălin Georgescu, preşedintele CA Alcom Timişoara, preia funcţia de director general de la Vlad Neacşu după ce mandatul acestuia a încetat de comun acord

​Petre-Mădălin Georgescu, preşedintele CA Alcom...

Autor: Tibi Oprea

08.11.2019, 16:19 270

Acţionarii Alcom Timişoara (simbol bursier - ALCQ), companie cu activitate în comerţul cu amănuntul, l-au numit astăzi pe Petre-Mădălin Georgescu, preşedinte al consiliului de administraţie, în funcţia de director general după ce Vlad Nicolae Neacşu a fost revocat din funcţie ca urmare a încetării contractului de mandat prin acordul ambelor părţi, potrivit unui raport la bursă.

Astfel, Petre-Mădălin Georgescu preia atribuţiile funcţiei începând cu 8 noiembrie 2019 şi până la 7 aprilie 2022, respectiv pentru o perioadă de doi ani şi cinci luni.

Compania cu 5 milioane lei capitalizare este controlată de Fondul Proprietatea în proporţie de 71,9%, în timp ce Lucian-Eugen Perescu deţine 26,8% din numărul de acţiuni. Acţiunile ALCQ nu se tranzacţionează din februarie 2017.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO