ANALIZĂ

Petrolul şi tehnologia, cele mai bune investiţii din 2018 până în prezent

13 iun 2018 Autor: Dan Grigore Ivan

Într-un 2018 ce arată până acum surmenat de creşterile agresive de anul trecut de pe majoritatea pieţelor de capital, indicii care urmăresc companiile tehnologice americane şi petrolul s-au dovedit printre cele mai profitabile plasamente, oferind aprecieri şi de două cifre.

La nivel mondial, bursele sunt încă în teritoriul negativ, cu un indice Global Dow ce afişează o depreciere de 0,45%. Scăderea a fost micşorată în ultima perioadă, pe fondul livrării mai multor date liniştitoare pentru comunitatea investiţională.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 13.06.2018

 
Cuvinte cheie:
investitii
, prezenta
, tehnologie
, crestere
, piata
, americane
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide