Burse - Fonduri mutuale

Piaţă bursieră mai animată: indicele BET a scăzut marţi cu 0,18%, dar pe tranzacţii de 100 milioane de lei Indicele BET, referinţa bursei bucureştene, a scăzut marţi cu 0,18%, pe fondul unor tranzacţii de peste 100 mil. lei. Rulajul a fost puternic urcat de tranzacţia Transgaz de aproximativ 80 mil. lei înregistrată ieri pe piaţa Deals.

Piaţă bursieră mai animată: indicele BET a scăzut...

Autor: Dan Grigore Ivan

31.10.2018, 00:00 135

Indicele BET, referinţa bursei bucureştene, a scăzut marţi cu 0,18%, pe fondul unor tranzacţii de peste 100 mil. lei. Rulajul a fost puternic urcat de tranzacţia Transgaz de aproximativ 80 mil. lei înregistrată ieri pe piaţa Deals.

Din cei 15 emitenţi ai indicelui BET, cinci au fost în teritoriul pozitiv, nouă în cel negativ, iar MedLife nu a înregistrat nicio variaţie de preţ faţă de şedinţa anterioară. Exceptând tranzacţia Transgaz, Banca Transilvania s-a plasat pe primul loc în topul celor mai tranzacţionaţi emitenţi, cu un rulaj de 6,4 milioane lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO