Burse - Fonduri mutuale

Platforma de investiţii SeedBlink lansează piaţa secundară în cadrul căreia investitorii pot tranzacţiona între ei activele pe care le deţin

Platforma de investiţii SeedBlink lansează piaţa...

Autor: Roxana Rosu

30.06.2022, 11:33 311

Platforma de investiţii SeedBlink lansează piaţa secundară în cadrul căreia investitorii pot tranzacţiona între ei activele pe care le deţin, în prima fază în momentul unei runde noi de finanţare.

SeedBlink urmează ca până la finalul anului curent să extindă aceste funcţionalităţi şi în afara rundelor noi, oferindu-le investitorilor posibilitatea să tranzacţioneze activele tuturor companiilor din portofoliu.

Lansată la începutul anului 2020, platforma a facilitat aproape 3.000 de investiţii în peste 60 de start-upuri tech europene. Valoarea medie a portofoliului este de 20.000 de euro, iar valoarea maximă totală investită de un singur investitor este de aproape jumătate de milion de euro. În jur de 25% din investitorii activi au un portofoliu cu peste cinci companii, cel mai diversificat având 30 de companii.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO