Burse - Fonduri mutuale

Pogonaru mută Prodplast pe platforma industrială Faur a fraţilor Cristescu

Pogonaru mută Prodplast pe platforma industrială Faur a fraţilor Cristescu

Foto Mihai Dăscălescu

01.10.2012, 00:04 958

Producătorul de materiale plastice Prodplast Bucureşti (PPL), companie controlată de omul de afaceri Florin Pogonaru (foto), se mută pe platforma industrială Faur din Capitală, unde a închiriat două hale în suprafaţă totală de peste 7.000 de metri pătraţi şi vrea să reînceapă producţia cu echipamente noi.

"Intenţionăm să reîncepem producţia cu echipamente noi, cu o fabrică nouă, să producem folie şi PVC. Relocarea este în curs. Vrem să aducem echipamente noi din străinătate", a declarat Pogonaru. Prodplast a transmis vineri Bursei de Valori un comunicat prin care a anunţat că a semnat marţi un contract pentru cumpărarea unui echipament de transport-cântărire-dozare necesar fabricaţiei granulelor de PVC şi care urmează să fie montat pe noua locaţie din platforma industrială Faur.

Noul echipament este achiziţionat de la o firmă din Italia pentru suma de 480.000 de euro. Prodplast a anunţat la începutul lunii aprilie că întrerupe activitatea pe termen nedeterminat, de la 1 mai, pentru relocare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO