Burse - Fonduri mutuale

Polonezii de la Ipopema coboară preţul ţintă pentru acţiunile Bittnet de la 0,42 lei la 0,38 lei

Polonezii de la Ipopema coboară preţul ţintă pentru...

Autor: Tibi Oprea

05.07.2022, 08:43 299

♦ La cotaţia curentă, randamentul potenţial este de 21%.

Compania poloneză de brokeraj Ipopema Securities a publicat un raport de analiză în care şi-a menţinut recomandarea de cumpărare pentru acţiunile Bittnet Systems (BNET), integrator local de soluţii IT&C şi furnizor de servicii de training în domeniul IT, însă a redus ţinta de preţ de la 0,42 lei la 0,38 lei, ceea ce implică un potenţial de creştere de 23% calculat de analişti la preţul de închidere din 24 iunie.

Acţiunile BNET au încheiat şedinţa de tranzacţionare din 1 iulie 2022 la preţul de 0,314 lei pe unitate. La această valoare, potenţialul de creştere până la targetul oferit de Ipopema este de circa 21%, arată calculele realizate de ZF pe baza datelor de la Bursa de Valori Bucureşti.

„Compania va beneficia de creşterea exponenţială aşteptată a sectorului tehnologiei informaţiei şi comunicaţiilor (TIC) până în 2025. Acest lucru ar avea ca rezultat o creştere a cererii pentru serviciile sale de integrare IT. De asemenea, numărul profesioniştilor IT din România este de aşteptat să se dubleze, ceea ce ar duce la creşterea cererii pentru serviciile sale de training“, notează anliştii Ipopema în raportul datat 28 iunie 2022.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO