Practic Bucureşti a raportat profit de 13,4 mil. lei în S1, mai mare cu 43%. Afaceri de 17 mil. lei

5 aug 2016 Autor: Liviu Popescu

Dezvoltatorul imobiliar Practic Bucureşti (PRBU), controlat de omul de afaceri Radu Timofte, a raportat pentru primul semestru profit net de 13,4 milioane de lei, în creştere cu 43% faţă de primele şase luni din 2015.

Cifra de afaceri a companiei a crescut cu 2,6%, la 16,8 mil. lei datorită menţinerii contractelor de închiriere ca valoare şi termene de derulare şi încheierea unora noi. Compania are 179 mil. lei capitalizare pe bursă.

Cheltuielile cu cea mai mare pondere în totalul cifrei de afaceri sunt reprezentate de cele cu amortizarea (12,5%), urmate de cele cu personalul (9,7%) şi cu serviciile de la terţi (4%).

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 05.08.2016

 
Cuvinte cheie:
profit
, afaceri
, control
, dezvoltator
, imobiliare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide