Burse - Fonduri mutuale

Prefab Bucureşti trece la tranzacţionare pe BVB

22.06.2010, 12:10 31

Comisia Naţională a Valorilor Mobiliare (CNVM) a aprobattrasferulul titlurilor Prefab Bucureşti (PREH) de pe piaţa RASDAQ,pe piaţa reglementată a BVB, potrivit buletinului CNVM.

Compania, specializată în producţia de BCA şi materiale deconstrucţii, este controlată de omul de afaceri Marian Petre Miluţ,prin firma Romerica Internaţional din Bucureşti, care deţine 80%din capitalul societăţii, în timp ce SIF Muntenia are aproape 13%din acţiuni.

Prefab a înregsitrat în primul trimestru al acestui an un profitnet de 0,26 mil. lei şi o cifră de afaceri de 13,5 mil. lei, maimică cu 32% faţă de nivelul din 2009. Pentru acest an, compania abugetat un profit de 8,4 mil. lei, de peste patru ori mai mare faţăde nivelul din 2009.

Titlurile producătorului de materiale de construcţii setranzacţionează în prezent la un preţ de 2,3 lei/unitate, laaceastă cotaţia capitalizarea companiei ridicându-se la 111,6 mil.lei (26,4 mil. euro).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO