Burse - Fonduri mutuale

Prefab vrea să vândă peste două hectare de teren şi o vilă cu 12 camere în Jupiter

Autor: Ioana Tudor

04.07.2014, 00:04 280

Acţionarii producătorului de materiale de construcţii Prefab Bucureşti (PREH), controlat de omul de afaceri Marian Petre Miluţ, au fost convocaţi pentru data de 4 august pentru a aproba vânzarea mai multor imobile în Bucureşti, Jupiter (jud. Constanţa) şi Snagov.

Pe lista imobilelor destinate vânzării se află un teren de 1,64 hectare în satul Tâncăbeşti, comuna Sangov, pe care se află mai multe depozite şi o staţie de alimentare cu carburanţi, un teren de 0,4 hectare în Jupiter, pe care este construită o vilă cu 12 camere şi piscină, şi un teren de 166 de metri pătraţi în Bucureşti plus o clădire de birouri, situate într-o zonă centrală, aproape de şoseaua Ştefan cel Mare.

Activele urmează să fie reevaluate, se arată în anunţul de pe Bursă. Prefab deţinea imobilizări corporale în valoare de 220,1 milioane lei la finele anului trecut. Compania a încheiat anul 2013 cu afaceri de 68,3 mil. lei, de la 63,2 mil. lei în anul precedent, şi profit net de doar 0,8 mil. lei, de 3 ori mai mic decât cel raportat pentru 2012.

Acţiunile companiei se tranzacţionau ieri la preţul de 2,05 lei/unitate, în scădere cu aproape 6% faţă de închiderea din şedinţa precedentă. Compania are o capitalizare bursieră de 105,8 mil. lei.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO