Business internaţional

Preţul barilului de petrol, plus 1,7% luni, dar acţiunile Petrom închid pe minus

19 iun 2018 Autor: Tudor Ionescu

Acţiunile OMV Petrom (SNP), cea mai valoroasă companie listată la Bucureşti, au închis luni cu minus 0,16% şi au reuşit să-şi revină după declinul chiar şi de 2,5% afişat luni până în orele prânzului, după ce agenţia de presă Bloomberg a anunţat că membrii OPEC ar putea să crească producţia de petrol în următoarele luni.

Membrii Organizaţiei Ţărilor Exportatoare de Petrol (OPEC) poartă discuţii cu privire la un acord care ar prevede creşterea producţiei de petrol pe parcursul următoarelor luni cu 300.000-600.000 de barili pe zi, relatează Bloomberg, citând surse anonime cu acces la discuţii.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 19.06.2018

 
Cuvinte cheie:
petrol
, crestere
, productie
, opec
, pret
, actiuni
, bloomberg
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide