Primăria Bucureştiului împrumută 555 mil. lei printr-o emisiune de obligaţiuni pe 10 ani cu o dobândă fixă de 5,6% pe an pentru a-şi plăti o datorie din 2015

17 apr 2018 Autor: Mediafax

Municipiul Bucureşti informează luni că va lansa o nouă emisiune de obligaţiuni cu o valoare nominală totală de 555 de milioane de lei, în cadrul unei emisiuni dedicate numai investitorilor calificaţi. 

Banii vor fi folosiţi pentru refinanţarea unei datorii angajate în 2015. Obligaţiunile sunt „emise în formă dematerializată prin înscriere în cont, negarantate, neconvertibile, cu o rată anuală fixă a dobânzii de 5,6% şi o scadenţă de 10 ani”. 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 17.04.2018

 
Cuvinte cheie:
bucuresti
, municipiul bucuresti
, emisiune de obligatiuni
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide