Burse - Fonduri mutuale

Primele listări pe AeRO: un fond de investiţii, o firmă din curierat şi două din IT

Primele listări pe AeRO: un fond de investiţii, o...

Autor: Ioana Tudor

26.01.2015, 00:07 1389

Firmele de consultanţă INC Investments Consulting din Polonia şi FSA Advisory, condusă de italianul Federico Sal­moiraghi, vor aduce primele companii pe sistemul alternativ de tranzacţionare AeRO operat de bursa de la Bucureşti (BVB).

FSA Advisory pregăteşte două companii pentru intrarea la tranzacţionare pe platforma alternativă, care va fi relansată pe 25 februarie:  o firmă inovatoare de curierat şi una din sectorul IT, care oferă servicii la distanţă şi lucrează pentru Italia, Germania şi Franţa. Pentru compania din IT, firma de consultanţă a obţinut deja certificatul de înregistrare de la ASF şi aşteaptă unda verde din partea BVB.

INC Investments Consulting, compania poloneză de consultanţă care a listat 49 de firme pe sistemul alternativ de tranzacţionare NewConnect al bursei de la Varşovia, va aduce pe AeRO două firme. „Una dintre acestea este Carpathia Ca­pital, fond de investiţii dedicat firmelor mici şi mijlocii din România, iar cealaltă este o companie din IT unde ne-am înţeles asupra condiţiilor şi suntem în faza de due diligence“, a spus Pawel Sliwinski, CEO-ul şi preşedintele consiliului de administraţie al INC.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO