Primii cinci brokeri de la Bursa de la Bucureşti au avut 71% cotă de piaţă în 2017, faţă de 44% în 2007

5 ian 2018 Autor: Dan Grigore Ivan

Primele cinci case de brokeraj de la Bucureşti au acaparat anul trecut aproximativ 71% din piaţă, faţă de 69% în anul precedent în contextul unui număr mai mare de listări, dar şi al unei evoluţii mult mai bune a pieţei de capital.

Trei dintre bro­keri, res­pectiv Wood & Company, Swiss Capital şi Ieba Trust, au reuşit în 2017 să îşi mă­rească cota de piaţă, în timp ce Raiffisen Bank şi Banca Co­mercială Română au pierdut teren la acest capitol.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 05.01.2018

 
Cuvinte cheie:
bucuresti
, cota de piata
, brokeri
, bursa
, piata
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide