Prodlacta Braşov revine pe profit şi înregistrează o cifră de afaceri mai mare cu peste 200%

1 sep 2017 Autor: Dan Grigore Ivan

Prodlacta Braşov (PRAE) a raportat în primul semestru un profit de 1,58 mil. lei, faţă de o pierdere de 2,12 mil. lei în aceeaşi perioadă a anului trecut, în vreme ce cifra de afaceri a producătorului de lactate a crescut până la 44,99 mil. lei, reprezentând un avans de 214%.

Cheltuielile cu personalul au ajuns la 6,594 mil. lei, în creştere cu 149% faţă de primul semestru al anului pre­ce­dent, în timp ce datoriile curente sunt mai mari cu 122%. Capitalizarea bursieră a Prodlacta Braşov (PRAE) este de 38,2 mil. lei, după ce de la începutul acestui an s-au tranzacţionat acţiuni PRAE în valoare de 10.628 lei, ceea ce a antrenat o depreciere de 45% a valorii de piaţă.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 01.09.2017

 
Cuvinte cheie:
crestere
, cifra de afaceri
, brasov
, profit
, inregistrare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide