Prodplast are în T1/2018 afaceri mai mici cu 5% după ce a oprit temporar producţia pentru relocarea fabricii

17 mai 2018 Autor: Roxana Rosu

Producătorul de mase plastice Prod­plast Bucureşti a încheiat primul trimestru cu afaceri de 10 milioane lei, în scădere cu 5% faţă de aceeaşi perioadă de anul trecut, în condiţiile în care compania a oprit temporar producţia pentru a se reloca din parcul industrial Faur într-un spaţiu propriu deţinute la Buftea.

Compania a înregistrat în primul trimestru un profit net de 289.600 lei, faţă de o pierdere de 904.150 lei în T1/2017.

„În primele trei luni ale anului 2018 s-a finalizat relocarea echipamentelor din parcul industrial Faur în spaţiile deţinute de Prodplast în Buftea. În condiţiile opririi temporare a pro­ducţiei pe perioada relocării ultimelor echipa­mente, cifra de afaceri a atins o valoare cu 5% mai mică faţă de perioada similară a anului trecut. De asemenea, EBITDA operaţional s-a redus cu 13% faţă de nivelul din 2017, la 321.000 lei“, se arată în raportul financiar.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 17.05.2018

 
Cuvinte cheie:
prodplast
, oprire
, productie
, afaceri
, bucuresti
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide