Burse - Fonduri mutuale

Producătorul clujean de lactate Bonas, controlat de antreprenori români, pregăteşte listarea la Bursă pentru a atrage 2 mil. lei. În plasamentul privat, majoritarii vor să vândă 40%

Producătorul clujean de lactate Bonas, controlat de antreprenori români, pregăteşte listarea la Bursă pentru a atrage 2 mil. lei. În plasamentul privat, majoritarii vor să vândă 40%

Sorin-Valeriu Naş, CEO al Bonas Import Export: Proiectul „Investeşte pentru viitor“ îşi arată acum roadele. Firma Bonas a participat la acest worshop la Cluj şi de atunci au început discuţiile legate de o viitoare potenţială listare. Credem că este momentul perfect pentru listare pentru că dorim să trecem la un alt nivel al afacerii.

Autor: Tibi Oprea

05.03.2021, 09:15 2192

♦ Ulterior, compania vrea să strângă încă 2 mil. lei printr-o majorare de capital cu exercitarea drepturilor de preferinţă ♦ Interdealer Capital Invest, broker.

Producătorul clujean de lactate Bonas Import Export, controlat de familia Naş în proporţie de 66,7%, intenţionează ca în a doua parte a lunii martie să deruleze un plasament privat pentru vânzarea a 40% din acţiuni în schimbul sumei de 2 mil. euro, brokerul ales pentru intermediere fiind Interdealer Capital Invest.

„Pregătim admiterea la tranzacţionare. În momentul de faţă se lucrează la documentul de prezentare pe care vrem să îl finalizăm undeva săptămâna viitoare. Va fi un plasament privat pe care îl estimăm în a doua jumătate a lunii martie, adresat unui număr de maximum 150 de persoane, alţii decât investitori instituţionali, iar ulterior vom parcurge etapele necesare admiterii la tranzacţionare a acţiunilor. Se vor vinde acţiuni într-un procent de aproximativ 40% din capitalul social al societăţii de către acţionarii existenţi de aproximativ 2 milioane de euro“, spune Sorin Naş, CEO al Bonas, pentru ZF.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO