Burse - Fonduri mutuale

Producătorul de îngrăşăminte organice Norofert, cu afaceri de 10 mil. lei, vrea să strângă 1 mil. euro de pe Bursă

Finanţe personale

 Vlad Popescu, di­rector general al Norofert Group

Vlad Popescu, di­rector general al Norofert Group

Autor: Tibi Oprea

12.04.2019, 00:07 1783

Producătorul de îngrăşăminte organice Norofert Group, cu afaceri de 10,1 mil. lei în 2018, intenţionează ca în al doilea trimestru din 2019 să realizeze un plasament privat la care pot participa până la 149 de investitori în urma căruia îşi propune să atragă până la 4,7 mil. lei pentru dezvoltare.

După închiderea plasamentului, la care lucrează brokerii de la Goldring şi Tradeville, compania va iniţia procedurile de listare a acţiunilor pe segmentul AeRO, ceea ce înseamnă că Norofert va deveni prima companie din sectorul agro-tech listată la bursa românească. Norofert Group estimează un free-float, adică acţiuni disponibile la liber la tranzacţionare, de 30-40% din capitalul social.

„O parte din capitalul atras în timpul plasamentului privat va fi utilizat pentru construirea unei noi fabrici care ne va ajuta să ne creştem capacităţile de producţie, cât şi să ne extindem echi­pa de vânzări. Pe termen mediu, intenţio­năm să intrăm în sec­torul agro-tech cu tehnologia noastră proprie şi nu exclu­dem alte atrageri de capital în viitor“, spune Vlad Popescu, di­rector general al Norofert Group.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO