Producătorul de lactate Prodlacta Braşov, afaceri de 94 mil. lei în 2017 şi un profit net de 1,45 mil. lei

26 apr 2018 Autor: Mădălina Panaete

Prodlacta (simbol bursier PRAE), unul dintre cei mai mari producători de lactate de pe plan local, a avut anul trecut o cifră de afaceri de 93,7 milioane de lei (peste 20 mil. euro), în creştere cu 80% faţă de anul precedent, arată datele din raportul admi­nistra­torilor publicat pe site-ul companiei.

Prodlacta are o capitalizare bursieră de 70,5 mil. lei şi este deţinută de JLC Germany (33,1%), compania JLC din Chişinău (28,6%), statul român (4,4%), Asociaţia Salariaţilor şi Membrilor Conducerii Prodlacta (10,2%) şi alţi acţionari (23,5%).

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 26.04.2018

 
Cuvinte cheie:
lactate
, Prodlacta Brasov
, profit net
, echipamente
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide