Burse - Fonduri mutuale

Producătorul de sisteme pluviale Raiko Transilvania, profit net de 83.500 lei şi afaceri de 2,6 mil. lei la S1/2020. CEO: „Ne aşteptăm ca listarea să aibă loc înainte de sfârşitul acestui an”

Producătorul de sisteme pluviale Raiko Transilvania,...

Autor: Tibi Oprea

05.10.2020, 00:02 530

Raiko Transilvania, companie specializată în producerea şi vânzarea de sisteme de jgheaburi, acoperişuri şi accesorii de acoperiş, a înregistrat afaceri de 2,6 milioane de lei în primele şase luni din 2020, în creştere cu 20% faţă de S1/2019, şi un profit net de 83.513 lei, în urcare cu 95%. 

„Suntem mulţumiţi de aceste rezultate, mai ales în contextul pandemiei. Am resimţit cel mai mult efectul pandemiei pe piaţa din România. Totuşi, tranziţia pe care am început-o anul trecut, către vânzările externe, ne-a ajutat semnificativ să recuperăm din vânzările locale şi să ne consolidăm rezultatul global. Pe piaţa locală, unul dintre obiectivele noastre a fost acela de a ne păstra cei mai importanţi clienţi, obiectiv pe care am reuşit să îl atingem cu succes”, transmite Tomasz Kurcin, CEO-ul companiei, într-o scrisoare către acţionari intrată în posesia ZF.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO