Burse - Fonduri mutuale

Producătorul de îngrăşăminte organice Norofert vrea să emită obligaţiuni de până la 10 mil. lei pentru a se extinde pe piaţa americană. Compania aşteaptă acordul de principiu de la Bursa de Valori Bucureşti pentru admiterea la tranzacţionare a acţiunilor NRF

Vlad Popescu, CEO Norofert: Până la jumătatea lunii septembrie am reuşit să atingem deja veniturile de 16 milioane de lei pe care le-am promis investitorilor noştri pentru întregul an 2019.

Vlad Popescu, CEO Norofert: Până la jumătatea lunii septembrie am reuşit să atingem deja veniturile de 16 milioane de lei pe care le-am promis investitorilor noştri pentru întregul an 2019.

Autor: Tibi Oprea

17.10.2019, 09:15 1214
Norofert, producător de îngrăşăminte organice ecologice cu afaceri de 10 mil. lei în 2018, vrea să emită obligaţiuni de până la 10 mil. lei pe piaţa AeRO de la BVB pentru a se putea extinde în SUA, dar şi pentru a-şi asigura capitalul de lucru.

„Ultimul trimestru al acestui an arată foarte bine şi sunt încrezător că rezultatele noastre pentru întregul an vor fi mai bune decât am comunicat iniţial. Acesta este de fapt motivul pentru care ne dorim să emitem obligaţiuni pe AeRO. Avem în vedere atragerea a până la 10 milioane de lei, din care, o parte îi vom folosi către extinderea noastră în Statele Unite - avem nevoie de capital pentru omologarea produselor noastre pentru a putea intra pe piaţa americană, iar acest proces este destul de scump, având în vedere gama largă de produse pe care le avem. Restul capitalului atras va fi folosit ca şi capital de lucru, pentru a putea răspunde cererii în continuă creştere pentru produsele Norofert, precum şi a ne extinde portofoliul de servicii şi linii de produse“, spune Vlad Popescu, CEO-ul Norofert, pentru ZF.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO