Burse - Fonduri mutuale

Proprietarul Greenfield mizează pe dublarea vânzărilor şi pe un profit istoric de 61 mil. lei

Proprietarul Greenfield mizează pe dublarea vânzărilor...

Autor: Roxana Pricop

01.04.2016, 00:08 1709

Dezvoltatorul imobiliar Impact (simbol bursier IMP), care operează proiectul Greenfield din nordul Capitalei, şi-a bugetat pentru acest an un profit net de 61 mil. lei, cel mai mare din activitatea firmei, estimând o dublare a vânzărilor până la 783 de apartamente.

Singurul dezvoltator imobiliar de spaţii rezidenţiale listat la bursa de la Bucureşti,  Im­pact Bucureşti, se aşteap­tă la accelerarea cererii pentru locuinţe în acest an, în ciuda contro­versatei legi a dării în plată.

Potrivit proiectului de buget supus votului acţionarilor în adunarea generală din 22 aprilie, compania esti­mează că va încasa în acest an venituri din vânzarea de locuinţe în valoare de 272 milioane de lei, în creştere cu 156% faţă de indicatorul realizat în 2015.

Cheltuielile operaţionale ar urma să avanseze cu 464% până la 209 mi­lioane de lei. Profitul net pentru anul în curs este estimat la 61 milioane de lei, faţă de o pierdere de 4,4 milioane de lei anul trecut.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO