Burse - Fonduri mutuale

Purcari, care deţine podgorii şi vinării în România şi Republica Moldova, spune că activitatea nu a fost perturbată de războiul din Ucraina şi că nu au fost anulate contracte

Purcari, care deţine podgorii şi vinării în România...

Autor: Roxana Rosu

09.03.2022, 00:03 565

Producătorul de vinuri Purcari, care deţine  podgorii şi vinării în România şi Republica Moldova, a anunţat marţi la BVB că activitatea companiei nu a fost perturbată semnificativ de situaţia creată de conflictul din Ucraina şi că va continua să evalueze impactul financiar, precum şi riscurile şi incertitudinele aferente războiului asupra activităţii de business.

Purcari precizează că, în urma evaluării situaţiei curente de către echipa executivă, riscul ca războiul din Ucraina să se extindă şi în Republica Moldova este extrem de redus, neutralitatea Moldovei fiind prevăzută în Constituţia ţării.

„De asemenea Moldova nu se încadrează în narativa rusească de «demilitarizare» şi «denazificare» utilizată de către Federaţia Rusă ca pretext pentru invadarea Ucrainei”, se mai arată în notificarea Purcari.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO