Burse - Fonduri mutuale

Radu-Claudiu Roşca îl înlocuieşte pe Marius Moldovan din funcţia de preşedinte executiv al SIF Transilvania

Radu-Claudiu Roşca îl înlocuieşte pe Marius Moldovan...

Autor: Liviu Popescu

16.08.2021, 00:00 224

SIF Transilvania (SIF3), emitent cu o capitalizare de 840 mil. lei, a anunţat vineri că Radu-Claudiu Roşca îl va înlocui pe Marius Moldovan din funcţia de preşedinte executiv/director general din 13 septembrie 2021, potrivit unor raportări la bursa de la Bucureşti.

„S.I.F. Transilvania aduce la cunoştinţa acţionarilor şi investitorilor încetarea, cu acordul părţilor, a mandatului de membru al Directoratului al domnului Marius Adrian Moldovan – preşedinte executiv/director general al societăţii, începând cu data de 11.09.2021, cu continuarea exercitării atribuţiilor funcţiei până la această dată.”

Pe parcursul mandatului său, prin leadership-ul promovat, domnul Moldovan a contribuit semnificativ la îmbunătăţirea imaginii societăţii şi la implementarea unei abordări competitive în ceea ce priveşte managementul, guvernanţa corporativă, administrarea portofoliului şi managementul riscurilor, potrivit SIF Transilvania. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO