Burse - Fonduri mutuale

Radu Hanga, preşedinte Bursa de Valori Bucureşti: Am realizat dintr-odată că lumea a devenit mai mică şi că depindem de companiile, de serviciile şi de bunurile româneşti. Suntem aici ca să îi ajutăm pe aceşti jucători ca să aibă acces la capital

Radu Hanga, preşedinte Bursa de Valori Bucureşti: Am...

Autor: Liviu Popescu

21.07.2020, 11:07 283

“Am realizat dintr-odată că lumea a devenit mai mică şi că depindem de companiile, de serviciile şi de bunurile româneşti. Suntem aici ca să îi ajutăm pe aceşti jucători ca să aibă acces la capital”, este mesajul transmis marţi de Radu Hanga, preşedinte al Bursei de Valori Bucureşti (BVB), la deschiderea “Ceremoniei de premiere a performerilor anului bursier 2019”.

Evenimentul are loc marţi la sediul BVB într-un cadru restrâns şi este transmis online pe pagina de Facebook a operatorului pieţei de capital.

Alte afirmaţii ale lui Radu Hanga:

@ Dacă ne uităm la 2019 vedem că ne-am îndeplinit acest rol cu brio (cel de susţinere pentru finanţare prin bursă). Am avut sume atrase care au depăşit 1 mld. euro ceea ce arată că avem companii care apreciază platforma pe care noi şi industria de brokeraj o punem la dispoziţie clienţilor.

@ La emitenţi am văzut sume de la câteva sute de mii de euro la câteva sute de milioane de euro, am văzut companii din domeniul financiar, companii româneşti şi străine care au apelat la serviciile Bursei de la Bucuresti şi la serviciile de brokeraj.

@ Vedem interes în continuare ridicat, vedem şi anul acesta, chiar dacă am văzut o atenuare a trendului ca urmare a condiţiilor în care ne aflăm, vedem o continuare a trendului pentru companiile care vor să se finanţeze prin bursă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO