Burse - Fonduri mutuale

Raid la sediul din Arad al SIF Banat-Crişana: "Este în curs operaţiunea de predare de documente"

Raid la sediul din Arad al SIF Banat-Crişana: "Este în...

Autor: Radu Bostan

08.12.2014, 14:23 956

Sediul din Arad al SIF Banat-Crişana (SIF1) a fost ţinta unei percheziţii a procurorilor DIICOT şi ofiţerilor din Serviciul local de Combatere a Criminalităţii Organizate (SCCO), care au ridicat documente, în cadrul anchetei care vizează delapidarea societăţii de investiţii şi manipularea pieţei de capital.

"SIF Banat-Crişana informează că în dimineaţa zilei de 8 decembrie a.c. s-a prezentat la sediul societăţii din Arad o echipă de ofiţeri din cadrul SCCO Arad, delegaţi de către procurorii DIICOT din structura centrală, în vederea efectuării unei percheziţii şi preluare de documente în legătură cu acţiunea DIICOT, anunţată prin comunicatul de presă din data 8 decembrie 2014", arată societatea de investiţii într-un comunicat transmis Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Comunicatul este semnat de Teodora Sferdian, director general adjunct al SIF Banat-Crişana, şi nu de Dragoş Bîlteanu, directorul general, care a fost semnatarul anunţurilor anterioare ale companiei.

"Informăm că la această oră este în curs operaţiunea de predare-preluare de documente, SIF Banat-Crişana punând la dispoziţia organelor de anchetă toate informaţiile şi documentele solicitate", se arată în comunicatul de presă publicat de bursă la ora 14.00.

Acţiunile SIF1 şi ale SIF Muntenia (SIF4) au fost suspendate de la tranzacţionare azi-dimineaţă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO