Burse - Fonduri mutuale

RCS&RDS decontează emisiunea de obligaţiuni: în conturile companiei intră 850 milioane de euro

RCS&RDS decontează emisiunea de obligaţiuni: în...

Autor: Liviu Popescu

06.02.2020, 11:00 469

O parte din această sumă va fi folosită pentru plata altor datorii ♦ Acţiunile Digi au plus 2% de la începutul anului 2020.

Digi Communications (DIGI), com­panie ale cărei acţiuni intră în structura indicelui principal BET, a anunţat miercuri la bursă că filiala RCS&RDS a decontat cu succes oferta de obli­gaţiuni de 850 mil. euro, operaţiunea fiind astfel finalizată, şi că urmează listarea instrumentelor financiare la bursa de la Dublin.

Prin urmare, în conturile com­paniei a intrat aproape un miliard de euro, sumă de bani pe care Digi o va folosi pentru plata anticipată a altor împrumuturi. „Este anticipat că obli­ga­ţiunile vor fi admise pe lista oficială a Irish Stock Exchange plc (tran­zacţionată drept Euronext Dublin) şi admise la tranzacţionare pe piaţa regle­mentată operată de aceasta“, se arată într-un raport al Digi Commu­nications, companie de 3,4 mld. lei capitalizare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO