Burse - Fonduri mutuale

Remarul 16 Februarie vinde active să plătească salarii

Remarul 16 Februarie vinde active să plătească salarii

Autor: Adrian Cojocar

23.06.2014, 00:05 809
Acţionarii producătorului de material ru­lant Remarul 16 Februarie (REFE), con­tro­­lat de oamenii de afaceri Călin Mitică şi de Monica Băiculescu, au aprobat la finele săp­tămânii trecute vânzarea mai multor ac­ti­ve din patrimoniul societăţii pentru care vor să obţină suma de şase milioane lei (1,3 mil. euro). În nota de justificare către acţio­nari, conducerea companiei spune că are ne­voie de aceşti bani pentru plata salariilor şi asigurarea bazei materiale pentru desfă­şu­rarea activităţii. Activele scoase la vân­zare sunt reprezentate de o locomotivă, un automotor, maşini utilitare şi autoturisme, mijloace fixe scoase din funcţiune şi mai multe apartamente din Bucureşti şi Cluj.
 
Acţionarii companiei au mai aprobat joi constituirea unor garanţii de până la 10 mil. lei în vederea eşalonării plăţii datoriilor pe care aceasta le are la ANAF şi furnizori. Pla­fonul maxim de credite aprobat pentru anul 2014 la nivelul societăţii este de 45 mil. lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO