Burse - Fonduri mutuale

Retailerul online de mobilă Vivre Deco pregăteşte un împrumut de până la 5 milioane euro de la Bursă prin BT Capital Partners

Retailerul online de mobilă Vivre Deco pregăteşte un...

Autor: Liviu Popescu

24.01.2020, 11:50 445

♦ Compania a încheiat anul 2018 cu afaceri de 193 milioane de lei şi un profit net de 1,3 milioane de lei ♦ Spre comparaţie, în 2017 compania a avut 149 mil. lei afaceri şi 338.000 de lei profit ♦ Vivre Deco a fost înfiinţată în 2012, iar în 2013 a intrat în Bulgaria şi Ungaria.

 

Retailerul online de mobilă Vivre Deco, companie cu afaceri de 40 mil. euro al cărei acţionar majoritar este antreprenorul Călin Fusu, prin intermediul Neogen, din care face parte platforma de recrutare BestJobs.ro, se pregăteşte să vină la Bursa de la Bucureşti cu un împrumut care să susţină dezvoltarea activităţii, arată date din Monitorul Oficial.

Astfel, ca urmare a deciziei acţionarilor, res­pectiv Neogen (50%), Advisory Delta (45%) şi preşedintele companiei – Andras Peter Nagy Vajda, Vivre Deco va emite obli­gaţiuni denominate în euro în valore totală de 3 mil. euro şi cu un maximum de 5 mil. euro prin intermediul BT Capital Partners, divizie de brokeraj afiliată grupului financiar din care face parte Banca Transilvania.

„Se aprobă întreprinderea de către societate a tuturor acţiunilor şi formalităţilor necesare, utile şi/sau oportune în scopul admiterii la tranzacţionare în cadrul sistemului alternativ de tranzacţionare al Bursei de la Bucureşti“, se arată în Monitorul Oficial.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO