Burse - Fonduri mutuale

Reţeaua de clinici dentare Dr. Leahu, mai aproape de listarea pe bursă: Compania a încheiat anticipat plasamentul privat prin care a atras 10 mil. lei de la investitori

Ionuţ Leahu, fondator şi CEO al reţelei Clinicile Dentare Dr. Leahu

Ionuţ Leahu, fondator şi CEO al reţelei Clinicile Dentare Dr. Leahu

Autor: Cristina Bellu

25.10.2019, 12:35 1305

Lanţul de clinici dentare Dr. Leahu, cu afaceri de 29,5 mil. lei în 2018, a încheiat anticipat plasamentul privat pentru atragerea a 10 mil. lei de la investitori, în una dintre cele mai mari emisiuni de obligaţiuni în lei de pe piaţa AeRO, titlurile urmând să fie listate în decurs de o lună, sub simbolul DRL22, pe sistemul alternativ de tranzacţionare de la Bursa de Valori Bucureşti.

În cadrul operaţiunii, compania a oferit spre vânzare 100.000 de obligaţiuni cu o valoare nominală de 100 de lei, la o dobândă plătibilă trimestrial de 7,5%, cea mai mică de până acum pentru obligaţiuni similare listate pe piaţa AeRO. La plasament au participat peste 60 de investitori, şi a fost închis anticipat în urma suprasubscrierii, iar alocarea se realizează pro-rata, transmit reprezentanţii companiei.  

”Suntem extrem de entuziasmaţi că am reuşit să închidem plasamentul cu succes şi considerăm sprijinul oferit de piaţă ca o dovadă de încredere în echipa şi în planurile noastre de dezvoltare. După o aventură începută în urmă cu nouă ani, suntem pregătiţi să ducem industria serviciilor stomatologice din România la urmatorul nivel, alături de celelalte industrii deja prezente la Bursa de Valori Bucureşti”, spune Ionuţ Leahu, fondator şi CEO al reţelei Clinicile Dentare Dr. Leahu.

Operaţiunea a fost intermediată de BT Capital Partners, companie a Grupului Financiar Banca Transilvania, în calitate de intermediar şi Consultant Autorizat.

„Interesul mare pe care l-am avut pentru această ofertă arată că investitorii din piaţa locală de capital sunt din ce în ce mai bine informaţi şi atenţi la asemenea investiţii şi pot oferi o alternativă reală companiilor care caută surse complementare finanţării bancare” adaugă Daniela Secară, director general BT Capital Partners.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO