Burse - Fonduri mutuale

Rezultatele extinderii: MedLife şi-a majorat afacerile cu 8% în T1/2019, până la 112 mil. lei şi este în discuţii pentru noi achiziţii

Mihai Marcu, CEO al MedLife Group:

Scăderea gradului de îndatorare ne încurajează să ne îndreptăm către acţionari pentru a solicita creşterea liniilor de finanţare în vederea reluării achiziţiilor în România, Ungaria, dar şi în ţările învecinate unde vedem o piaţă importantă de creştere. Avem în acest moment discuţii cu 2-3 operatori din România şi alţi 2-3 din Ungaria.

Mihai Marcu, CEO al MedLife Group: Scăderea gradului de îndatorare ne încurajează să ne îndreptăm către acţionari pentru a solicita creşterea liniilor de finanţare în vederea reluării achiziţiilor în România, Ungaria, dar şi în ţările învecinate unde vedem o piaţă importantă de creştere. Avem în acest moment discuţii cu 2-3 operatori din România şi alţi 2-3 din Ungaria.

Autor: Georgiana Mihalache

16.05.2019, 00:08 385

♦ MedLife SA, cel mai mare jucător din piaţa privată de sănătate, a raportat o cifră de afaceri de 112 mil. lei în primele trei luni din 2019, plus 8% ♦ La nivel de grup, care include şi divizia de spitale, clinici, stomatologie, afacerile au crescut cu 31%, 231 mil. lei în T1/2019.

„Scăderea gradului de îndatorare ne încurajează să ne îndreptăm către acţionari pentru a solicita creşterea liniilor de finanţare în vederea reluării achiziţiilor în România, Ungaria, dar şi în ţările învecinate unde vedem o piaţă importantă de creştere. Avem în acest moment discuţii cu 2-3 operatori din România şi alţi 2-3 din Ungaria“, a spus Mihai Marcu, CEO al MedLife Group.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO