Burse - Fonduri mutuale

Robert Burlan, Raiffeisen AM: Chiar şi scăderea de 12% a BET de la începutul anului poate fi văzută ca o oportunitate de achiziţii

Finanţe personale

Robert Burlan, Raiffeisen AM: Chiar şi scăderea de 12%...

Autor: Liviu Popescu

14.08.2020, 07:00 379

Robert Burlan, director de investiţii al Raiffeisen Asset Management, unul dintre cei mai mari administratori de fonduri mutuale din România, cataloghează scăderea de 12% de la începutul anului a indicelui BET ca fiind o oportunitate pentru investitori întrucât aşteptările pentru următoarele trimestre sunt de revenire a activităţii economice şi implicit a cotaţiilor.

„Inclusiv faptul că bursa se tranzacţionează cu 12% mai jos faţă de începutul anului reprezintă în sine o opor­tunitate. Sunt o serie de companii mari care se tranzac­ţionează la discounturi semnificative faţă de începutul anului, iar aceasta poate reprezenta în sine o oportunitate de achiziţie“, spune Robert Burlan, director de investiţii al Raiffeisen AM, în cadrul emisiunii ZF Deschiderea de Astăzi.

Activitatea acestor companii a fost afectată şi va fi afectată pentru o perioadă limitată de timp, dar aşteptările sunt ca în decurs de câteva trimestre, activitatea să revină la normal şi implicit profitabilitatea să se redreseze, adaugă directorul de investiţii al administratorului cu 4,8 miliarde de lei active.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO