Burse - Fonduri mutuale

Romcarbon Buzău încheie un antecontract cu Lidl România pentru vânzarea unui teren din Buzău pentru 1,6 milioane de euro unde nemţii vor să construiască un „supermagazin”

Romcarbon Buzău încheie un antecontract cu Lidl...

Autor: Liviu Popescu

13.12.2019, 00:00 842

Romcarbon Buzău (ROCE), companie de 31 milioane de lei care activează în principal în domeniul procesării maselor plastice, a anunţat joi seară la Bursă că a încheiat un antecontract cu retailerul german Lidl prin care să vândă pentru 1,63 milioane de euro un teren din Buzău.

„Promite să vândă, liber de orice sarcini şi de orice construcţii, la preţul de 1.629.540 euro, o suprafaţă de teren situată în municipiul Buzău, Str. Transilvaniei nr. 132 (suprafaţă care va rezulta în urma unor operaţiuni de dezlipire, cumpărare imobil vecin şi alipire succesive, realizate ulterior semnării antecontractului), în scopul exclusiv al executării pe acest teren a unui supermagazin marca LIDL (Proiectul)”, se arată la Bursă. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO