​Romgaz a vândut gaze de peste 50 mil. lei către GDF Suez Romania

8 sep 2014 Autor: Ioana Tudor

Romgaz (simbol bursier SNG) a vândut luna aceasta gaze naturale în valoare de 50,5 milioane de lei (circa 11,4 mil. euro) către distribuitorul de gaze GDF Suez Energy Romania, aceasta fiind cea mai mare tranzacţie cu gaze naturale realizată pe Bursa Română de Mărfuri.

Contractul de vânzare-cumpărare a fost încheiat pe 4 septembrie, iar gazele vor fi livrate în perioada 10 septembrie-1 octombrie, potrivit unui anunţ publicat pe bursa de la Bucureşti. Romgaz este cel mai mare producător intern de gaze naturale.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Cuvinte cheie:
gdf suez
, romgaz
, capitalizare
, tranzactie
, gaze naturale
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide