Ropharma Braşov continuă fidelizarea angajaţilor cu acţiuni

20 oct 2014 Autor: Ioana Tudor

Distribuitorul de medicamente Ropharma Braşov (simbol bursier RPH), controlat de omul de afaceri Mihai Miron, vrea să răscumpere acţiuni reprezentând maximum 10% din capitalul social al companiei, acţiunile urmând să fie acordate salariaţilor şi managerilor societăţii.
 
Acţionarii Ropharma vor lua o decizie privind răscum­pă­rarea acţiunilor într-o AGEA pe 3 noiembrie.
 
Preţul minim de răscum­părare va fi egal cu valoarea nominală a acţiunilor companiei, de 0,1 lei/unitate, iar preţul maxim va fi de 2 lei/unitate, potrivit unui anunţ al Ropharma publicat pe site-ul bursei de la Bucureşti.
 
Astfel, Ropharma ar putea plăti între 5 milioane de lei şi 102 milioane de lei pentru întregul pachet de ac­ţiuni propus pentru răscum­părare.
 
Acţiunile Ropharma s-au tranzacţionat cel mai recent la preţul de 0,3648 lei/unitate, iar pachetul de acţiuni care face obiectul răscumpărării valorează în piaţă 18,6 milioane de lei.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 20.10.2014

 
Cuvinte cheie:
actiuni
, ropharma
, brasov
, angajati
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide