Burse - Fonduri mutuale

S-a găsit soluţia la analfabetismul financiar. Bursa de Valori Bucureşti lansează o petiţie prin care invită românii să solicite o Zi Naţională a Investiţiilor

S-a găsit soluţia la analfabetismul financiar. Bursa de...

Autor: Dan Grigore Ivan

06.04.2017, 18:10 390

Bursa de Valori Bucureşti (BVB), administratorul pieţei de capital, a anunţat că doreşte să lanseze o petiţie online prin care românii au şansa să ceară o Zi Naţională a Investiţiilor.

“România are nevoie de o Zi Naţională a Investiţiilor care să schimbe mentalităţi şi destine a milioane de români. E nevoie de un proiect naţional care să ne ducă în faţă dacă vrem ca România să nu mai fie pe ultimul loc în UE la educaţie financiară” pune Ludwik Sobolewski, CEOul Bursei de Valori Bucureşti.

“Sub umbrella Zilei Naţionale a Investiţiilor, Burasa de Valori Bucureşti va organiza în perioada 14-15 mai o serie de evenimente publice menite să încurajeze investiţiile românilor şi să contribuie la creşterea nivelului de educaţie financiară. Printre evenimentele care urmează să fie organizate se numără Banii TăI Expo, eveniment ajuns anul acesta la a treia ediţie care va fi organizată după un nou format de tărg financiar, în cadrul unui centru comercial. Târgul va include seminarii de educaţie financiară şi ateliere dedicate copiilor şi adolescenţilor. Târgul va fi completat de seminarii Fluent în Finanţte în Bucureşti, Cluj şi Iaşi, lansări de carte şi expoziţii” se arată în comunicatul BVB.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO