Burse - Fonduri mutuale

Sacha Dragic de la Superbet şi Mihaela Bîciu, fost CEO al Tradeville, au decis cum îşi numesc noua casă de brokeraj de la Bursă: Investimental

Sacha Dragic (Superbet) şi Mihaela BÎciu (fost Tradeville)

Sacha Dragic (Superbet) şi Mihaela BÎciu (fost Tradeville)

Autor: Liviu Popescu

08.06.2022, 07:40 1063

Investimental este numele societăţii de brokeraj controlate de antreprenorul Sacha Dragic de la Superbet şi ale cărei operaţiuni sunt conduse de Mihaela Bîciu, fost CEO al Tradeville, motto-ul primului broker la Bursa de Valori Bucureşti din ultimii aproape 15 ani fiind „work smart, invest smarter“, arată datele agregate de ZF.

Înregistrată la Registrul Comerţului pe 3 mai 2022, Investimental SA are sediul societăţii în Bucureşti, strada Munţii Tatra, 4-10, etaj 2.

Într-un document din Monitorul Oficial din 29 aprilie 2022 se arată că „a fost dispusă autorizarea consti­tuirii, înmatriculării şi înregistrării Investimental“.

CUI-ul societăţii este 46046014 cu un capital social de 90.000 de lei, Mihaela Bîciu şi DCF Ventures figurând ca fondatori, iar RB Financial ca auditor. Acţionariatul exact încă nu este publicat în Registrul Comerţului, arată datele ZF.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO