Burse - Fonduri mutuale

Şantierul lui Bosînceanu pregăteşte o nouă generaţie de tancuri petroliere

Şantierul lui Bosînceanu pregăteşte o nouă...

Autor: Adrian Cojocar

26.06.2013, 21:58 319
Şantierul Naval Constanţa, controlat de omul de afaceri Gheorghe Bosînceanu, lucrează în prezent la o versiune îmbunătăţită a tancurilor petroliere pe care le producea până acum, cu o capacitate majorată, de la 40.000 tdw la 50.000 tdw, şi un consum de combustibil mai redus. Lansarea în producţie a acestor tancuri, denumite „Dream 50“ şi pentru care conducerea societăţii spune că piaţa a arătat interes, este programată pentru a doua parte a anului viitor, iar în condiţiile unei creşteri a preţului cu 10% s-ar crea premisele contractării din 2013 a două nave de acest tip, mai spun aceştia.
 
 
Acest articol a apărut în ediţia tiparită a Ziarului Financiar din data de 27.06.2013
 
ZF Corporate este serviciul specializat de ştiri cu plată al Ziarului Financiar. Pentru a putea citi aceste ştiri trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Imobiliare şi altele). Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286, tel. mobil: 0766.606.994) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro sau stefan.paraschiv@m.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO