Şantierul Naval Orşova raportează un profit uşor mai mic pentru 2017 la venituri în scădere cu 28%

14 feb 2018 Autor: Dan Grigore Ivan

♦ Compania este controlată în proporţie de aproape 92% de trei SIF-uri, astfel că acţiunile rămase libere la tranzacţionare au o pondere foarte redusă l Nicio tranzacţie din 9 februarie încoace.

Şantierul Naval Orşova (SNO), producător de nave fluviale controlat de trei societăţi de investiţii financiare (SIF-uri), a avut în anul 2017 venituri operaţionale de circa 55 milioane de lei, în scădere cu 28% faţă de anul precedent, la un profit net de circa 2,7 milioane lei, cu 2,7% mai mic faţă de cel înregistrat în 2016, potrivit raportărilor preliminare de marţi de la bursă.

Rezultatul este explicat de aceeaşi viteză de scădere a cheltuielilor în raport cu cea a veniturilor. Astfel, cheltuielile din 2017 au ajuns la 51,9 milioane lei, în comparaţie cu 72,3 milioane lei în 2016.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 14.02.2018

 
Cuvinte cheie:
Santierul Naval Orsova
, profit
, venituri
, catalin ivan
, piata de capital
, tranzactie
, sif
, actiuni
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide