Burse - Fonduri mutuale

Schimbare la vârful Raiffeisen Asset Management: Adrian Negru este noul director general în locul lui Răzvan Szilagy, cel care a condus societatea din 2012 încoace

Răzvan Szilagy a condus Raiffeisen AM din 2012 încoace. Cele mai recente date de la AAF, cele de la noiembrie 2022, arată active de 3,3 mld. lei pentru administratorul de fonduri.

Răzvan Szilagy a condus Raiffeisen AM din 2012 încoace. Cele mai recente date de la AAF, cele de la noiembrie 2022, arată active de 3,3 mld. lei pentru administratorul de fonduri.

Autor: Roxana Rosu

12.01.2023, 00:05 628

Raiffeisen Asset Management (RAM), compania de administrare a fondurilor de investiţii a grupului Raiffeisen, şi care potrivit celor mai recente date ale Asociaţiei Administratorilor de Fonduri avea active de 3,3 mld. lei la noiembrie 2022, va avea de la 1 februarie un nou director general, odată cu numirea în funcţie a lui Adrian Negru. 

Promovarea internă a lui Adrian Negru are loc odată cu încheierea mandatului actualului CEO al RAM, Răzvan Szilagyi, care a condus compania din 2012 încoace.

„Sunt convins că experienţa relevantă, expertiza de piaţă şi abilităţile de lider ale lui Adrian Negru, alături de calitatea recu­nos­cută a echipei de profesionişti a Raiffeisen Asset Management, vor asigura continuarea şi potenţarea poveştii noastre de succes. Ne întărim astfel angajamentul de a contribui la îmbunătăţirea solidităţii finan­ţelor personale ale clienţilor noştri, prin investiţii în fonduri mutuale şi pensii private“, spune Mihail Ion, vicepreşedinte al Raiffeisen Bank.

Adrian Negru are o experienţă profesională de 16 ani, cea mai mare parte a acesteia fiind în domeniul investiţiilor, atât în cadrul Raiffeisen Asset Management cât şi în Raiffeisen Bank. În ultimii patru ani, el a condus direcţia de private banking.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO