Burse - Fonduri mutuale

Schimbări la conducerea BRD SocGen: Maria Rousseva devine director general adjunct, Global Corporates, iar Etienne Jean Loulergue este numit director general adjunct, Finanţe Trezorerie

Schimbări la conducerea BRD SocGen: Maria Rousseva...

Autor: Eduard Ivanovici

11.06.2022, 00:00 440

Consiliul de Administraţie al BRD – Groupe Société Générale (simbol bursier BRD) a decis numirea Mariei Rousseva pe patru ani în poziţia de director general adjunct al diviziei Global Corporates, funcţia urmând a fi părăsită de Yves Jean Guenole Lallemand în data de 29 iunie.

Maria Rousseva a renunţat la mandatul său de membru în Consiliul de Administraţie al băncii începând cu data de 9 iunie 2022, conform unui raport publicat la Bursa de Valori Bucureşti.

Totodată, instituţia bancară a anunţat că Stephanne Benoit Fortin va renunţa la mandatul de director general adjunct, Finanţe Trezorerie, începând cu prima zi a lunii septembrie de anul acesta. Funcţia urmează să fie ocupată de Etienne Jean Loulergue.

Acţiunile BRD au coborât cu 21,5% de la începutul anului până în prezent. Valoarea de piaţă este de circa 9,7 miliarde de lei, arată datele BVB.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO