Schimbări la Electrica: Iuliana Andronache este revocată din funcţia de director financiar, iar în locul ei vine Mihai Darie, fostul CFO al Nuclearelectrica

18 dec 2017 Autor: Dan Grigore Ivan

După plecarea Iulianei Andronache din funcţia de CFO al Electrica (EL), Mihai Darie, fostul director financiar al Nuclearelectrica (SNN) preia din 3 ianuarie conducerea. Nuclearelectrica, deţinută de statul român în proporţie de 82,49%, este emitentul din cadrul indicelui BET, referinţa bursei locale, a cărei creştere de la începutul acestui an este cea mai mare, respectiv 42,68%.

La polul opus, Electrica (EL) afişează cea mai mare depreciere dintre membrii indicelui BET, cu o depreciere de 17% în 2017, pe fondul unor tranzacţii în valoare de 635,49 milioane lei. Indicele BET a crescut în aceeaşi perioadă cu peste 7%. Doar în ultima lună Electrica figurează cu o depreciere de 12,58%, după ce s-au realizat tranzacţii în valoare de 48,65 milioane lei.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 18.12.2017

 
Cuvinte cheie:
nuclearelectrica
, electrica
, andronache
, financiar
, functie
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide