Burse - Fonduri mutuale

SeedBlink a încheiat o rundă de finanţare în valoare de 3 milioane euro, derulată pe propria platformă de investiţii. Suma finanţată prin crowd-investing a ajuns la 1,1 milioane euro

SeedBlink a încheiat o rundă de finanţare în valoare...

Autor: Roxana Rosu

27.05.2021, 15:43 212

SeedBlink a încheiat o rundă de finanţare de tip serie A în valoare de 3 milioane euro, derulată pe propria platformă de investiţii, dintre care 1,1 milioane euro au fost obţinuţi prin crowd investing, dublu faţă de targetul iniţial.

Astfel, 47 de investitori au alocat 500.000 de euro între 24-26 mai pe platformă, iar alte 80 de persoane au investit 550.000 de euro joi.

Runda este condusă de unul dintre cele mai mari fonduri de investiţii din regiune.

“Cu această finanţare, SeedBlink va avea resursele necesare pentru ambiţia de a deveni platforma europeană de investiţii care va contura viitorul ecosistemului startup-urilor tehnologice. SeedBlink va contribui la susţinerea pieţei Europene, în concurenţă cu marile forţe din domeniul tehnologiei, SUA şi Asia. Le mulţumim tuturor investitorilor pentru susţinerea de până acum. Suntem cu toţii pionieri ai unei lumi noi”, afirmă Andrei Dudoiu, Co-fondator şi CEO al SeedBlink.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO