Burse - Fonduri mutuale

SeedBlink lansează piaţa secundară, un serviciu prin care investitorii în start-upuri pot avea acces mai rapid la lichiditate

SeedBlink lansează piaţa secundară, un serviciu prin...

Autor: Roxana Rosu

09.03.2023, 13:07 194

Platforma de investiţii SeedBlink lansează Secondary Market, prin care investitorii individuali în startup-uri de tehnologie pot avea acces mai rapid la lichiditate, acestea fiind unele dintre cele mai puţin lichide tipuri de active.

“Lichiditatea a fost trăsătura cea mai râvnită de investitorii individuali pentru a-şi diversifica şi mai mult portofoliile cu start-upuri. Platforme precum a noastră permit investitorilor privaţi să co-finanţeze direct start-upuri susţinute de fonduri de Venture Capital prin intermediul tranzacţiilor primare. Am decis să contribuim mai mult la democratizarea industriei prin elaborarea investiţiilor secundare”, explică Andrei Dudoiu, fondator şi Managing Partner SeedBlink.

Platforma a lansat noul serviciu după licenţierea europeană (ECSPR), care defineşte procedurile de funcţionare a pieţelor primare şi secundare din Europa.

Înainte de lansare, au fost derulate mai multe proiecte pilot cu acţionarii existenţi.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO