Şeful Estinvest: Ar fi mai bine pentru bursă dacă Guvernul adoptă cât mai curând deciziile pentru modificarea Pilonului II

12 iun 2018 Autor: Alexandra Cepăreanu

Lucian Isac, şeful Estinvest: Problema pieţei de capital, atât a bursei, cât şi a brokerilor, şi de ce nu şi a autorităţilor, ar trebui să fie ce punem la loc dacă Pilonul II nu va mai avea aceeaşi structură.

Lucian Isac, directorul general al Estinvest, una dintre cele mai vechi case de brokeraj din România, consideră că pentru bursa de la Bucureşti ar fi mai bine dacă Guvernul adoptă cât mai curând decizia de modificare a Pilonului II de pensii private ca să se oprească din declaraţii contradictorii care nu ajută indicii bursieri.

„Cert este că pentru piaţă ar fi foarte bine dacă această decizie (de modificare a Pilonului II - n. red.) ar fi adoptată cât mai curând întrucât momentele de incertitudine nu ajută deloc piaţa“, spune Lucian Isac în cadrul emisiunii de business ZF Live.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 12.06.2018

 
Cuvinte cheie:
Estinvest
, pensii
, bursa
, Lucian Isac
, Pilonul II
, pensii private
, brokeraj
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide