Burse - Fonduri mutuale

Serghei Bulgac, directorul general al Digi Communications, vinde acţiuni de 2 mil. lei la companie în două şedinţe din martie 2019. Acţiunile Digi, la minimul din ianuarie 2019

Serghei Bulgac, directorul general al Digi...

Autor: Liviu Popescu

05.03.2019, 12:10 733

Serghei Bulgac, directorul general al Digi Communications (DIGI), companie care a stabilit cea mai mare listare a unui emitent privat la bursa de la Bucureşti, a vândut 77.500 de acţiuni în doua şedinţe de la începutul lunii martie încoace, pachete în valoare de 2 milioane de lei, potrivit calculelor ZF pe baza raportărilor la BVB.

Prima tranzacţie raportată la bursă a fost încheiată pe 1 martie 2019 cânt şeful Digi a vândut 75.120 de acţiuni. În acea şedinţă, Digi a raportat la bursă şi o tranzacţie DEALS încheiată la acelaşi preţ ca cel de pe piaţa REGS, respectiv 26 de lei. La acest preţ, pachetul vândut de Serghei Bulgac valorează 1,95 milioane de lei.

“Societatea doreşte să-şi informeze investitorii (..) că la data de 1 martie 2019, Serghei Bulgac, în calitate de director general şi administrator executiv în cadrul societăţii, a notificat societatea, Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) şi Autoritet Financiale Markten (AFM) în legătură cu vânzarea unui număr de 75.123 de acţiuni clasa B deţinute în capitalul social al societăţii”, se arată la bursă.

Marţi la bursă a fost raportat un alt anunţ potrivit căruia, Serghei Bulgac a vândut 2.388 de acţiuni pe 4 martie. Acţiunile Digi au închis pe 4 martie la 26 de lei pe unitate, iar marţi la ora redactării acestei ştiri se tranzacţionau la 25,7 lei pe acţiuni, minimul din ianuarie 2019 încoace.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO