Burse - Fonduri mutuale

SIF Hoteluri, companie controlată de SIF Banat-Crişana, a vândut hotelul Rusca din Hunedoara pentru 1,1 mil. euro fără TVA

SIF Hoteluri, companie controlată de SIF Banat-Crişana,...

Autor: Cristina Bellu

29.07.2021, 12:12 463

SIF Hoteluri, companie deţinută de SIF Banat-Crişana, anunţă că a vândut hotelul Rusca, din Hunedoara, pentru preţul de 1,1 milioane de euro, la care se adaugă TVA, conform legislaţiei fiscale în vigoare.

Activul tranzacţionat este compus din teren, clădire hotel şi clădire club, împreună cu toate dotările existente, potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii companiei într-un anunţ pe bursă.

SIF Hoteluri  este holdingul hotelier al SIF Banat-Crişana, listat pe Bursa de Valori Bucureşti (simbolul bursier CAOR). În afara hotelului Rusca (3***) portofoliul companiei mai cuprinde hotelurile DoubleTree by Hilton Oradea (4****), Hotel Beta Cluj-Napoca (2**), EuroHotel Baia Mare (3***) şi EuroHotel Timişoara (3***)

Capitalizarea bursieră a SIF Hoteluri este în prezent de 40 milioane lei, acţiunile companiei fiind tranzacţionate în prezent la o cotaţie de 1,25 lei per titlu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO