SIF Moldova a lichidat în 2017 la Transelectrica, Electrica, Conpet, dar a cumpărat la Digi şi a suplimentat la Romgaz

29 mar 2018 Autor: Liviu Popescu

♦ „A fost vândută deţinerea la Conpet în condiţiile tendinţei scăderii cantităţilor transportate pe sistemul import şi ţară“ ♦ Conpet a livrat în 2017 un randament de 60%, al doilea cel mai ridicat din BET ♦ Societatea a suplimentat deţinerea la Romgaz, „având în vedere potenţialul de creştere al preţului“.

SIF2 Moldova, cea mai valoroasă societate de investiţii financiare din cele cinci, şi-a lichidat în 2017 deţi­nerile pe care le avea la Transelectrica, Electrica, Conpet şi Antibiotice Iaşi şi a cumpărat acţiuni la Digi Commu­nications în cadrul procesului de listare, potrivit raportului anual supus aprobării acţionarilor.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 29.03.2018

 
Cuvinte cheie:
conpet
, detinere
, romgaz
, societate
, actiuni
, sif
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide