SIF Moldova achiziţionează 18% din compania Nord, care este acţionar în mallul familiei Pogonaru, Veranda din zona Obor

18 dec 2017 Autor: Dan Grigore Ivan

SIF Muntenia (SIF 2) a cumpărat, în data de 14 decembrie, un pachet de acţiuni ce reprezintă 18,121% din capitalul social al companiei Nord (NORD), controlată de familia Pogonaru, cea care a dezvoltat mallul Veranda din Capitală.

Capitalizarea bursieră a Nord este de 64,98 milioane lei, după ce de la începutul acestui an s-au realizat tranzacţii în valoare de 55.952 lei cu titluri NORD, ce au condus la o depreciere de 4,83% a valorii de piaţă a acestora, faţă de un avans de peste 7% al indicelui BET, referinţa bursei locale, în aceeaşi perioadă.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 18.12.2017

 
Cuvinte cheie:
sif
, companie
, familie
, mall
, sif muntenia
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide